How to save your home from the ravages of ‘cave-in’ and ‘slum’

Nov 1, 2021 Blog

In the midst of an architectural apocalypse, architect Michael Toth has discovered how to save his home in a modernist style by installing a glass roof and a chimney on the top of the house.

“I was actually thinking, ‘what if I just built this building in the middle of nowhere?'”

Mr Toth said.

“So it’s a modern facade and it’s also a very simple building.

It’s a really simple structure.”

A small number of people in the community would have to be in the building to enjoy it, but the architecture and design team at the local school had agreed to help.

Mr Toths wife, a homemaker, also helped with the design.

The house is on the market for $1.3 million and is located on the edge of a lush and scenic village called Palm Springs.

The home is also being marketed for its proximity to a museum, which Mr TOTH said would make it a popular place for visitors.

“You would have a museum in the centre of the building,” he said.

The project was one of the first Mr Tods to do for the company, which employs around 50 people and is a joint venture between the developer, Ballyman, and the local government.

“There are a lot of good people out there who would love to work here,” he added.

The design for the building was completed in December, but a full renovation is currently being planned.

Mr and Mrs Toth have made a lot more than just a facade for the home.

The main floor is lined with windows that can be opened and closed to allow natural light to reach the living space.

The family also plans to turn the house into a garden, which would make a large outdoor area available for gardens.

The chimney has been fitted with a small ventilation shaft, and an overhead power unit has been installed.

“It’s going to allow me to grow some herbs in there,” Mr Tuths wife said.

Mr Houlihan said the team had spent time learning about different materials and how to incorporate them into the design, which was now being built.

The couple said they wanted to make the project a permanent fixture, so that it would become a part of the local landscape and also a home away from home.

They said the house had been designed to be built for the couple, not for any other person.

“We want it to feel like a home and not a car, and that’s why we chose this house,” Mr Hulihan added.

“The main goal is that it’s going not to be a commercial or industrial building, it’s to feel the home and be the centre for people to come and see us.”

By admin